Asserlaan 17 - 2871 LJ Schoonhoven
Telefoon: 06 533 21 409 - Fax: 0182 38 10 35
home
 

VeDeHa is kleinschalig, maar in staat om grote prestaties neer te zetten.

Korte lijnen

Onze kracht zit 'm deels in de korte lijnen die we hanteren. Voor u als klant zijn wij makkelijk aanspreekbaar; we zijn 'gewone jongens' met hart voor hun vak. Beoordeelt u ons op de kwaliteit van ons werk, en niet op mooi ingebonden offertes of een luxe kantoorpand.

Netwerk

Die korte lijnen hebben we ook naar de andere vakmensen in ons netwerk: stucadoors, installateurs, elektriciens, airco-specialisten, tegelzetters, architecten en hoveniers. Mensen met wie we vaak al jaren samenwerken. Dankzij die korte lijnen zijn alle onderdelen van de klus goed op elkaar afgestemd. Dat scheelt u tijd, ergernis en geld.

Oog voor detail

Wij kunnen een breed scala van werk aan. Van complete nieuwbouw tot een grondige renovatie van oude panden. Maar waar we ons echt mee onderscheiden is ouderwets vakmanschap. Oog voor detail. Passende materialen. Zorgvuldige afwerking. En dat komt vooral tot uiting als we een oude woning opknappen of een nieuwe woning in oude stijl bouwen. 

Bouwgarantie

VeDeHa is aangesloten bij de Stichting BouwGarant. Voor u als klant houdt dat twee dingen in: een keurmerk en een garantie. Een keurmerk, omdat aannemers die zijn aangesloten bij de Stichting BouwGarant voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. De garantie biedt VeDeHa u in de vorm van een exclusief BouwGarant-product: de VerBOUWgarantie. Tegen een kleine premie krijgt u daarmee garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Dat zal u een gerust gevoel geven.